Есенна детоксикация с Панчакарма

 „Панчакарма” програма се провежда традиционно в GreenLife Ski & Spa Resort Bansko , съгласно избрания пакет и препоръчаните от аюрведичния доктор Маниш процедури.

Искате ли да се научите как да живеете истински, пълноценно и с любов?

Как да се храните правилно и да съхранявате енергията си?

Как да бъдете здрави, млади и красиви?

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА АЮРВЕДА КОНСУЛТАЦИЯ!

Според Аюрведа, най-древната лечебна система в света, считана за изначална прародителка на медицината,  част от културната и духовна традиция на Индия, естественото ни състояние е здраве, щастие и вътрешно чувство на благополучие. Здрави сме, когато тялото е свободно от токсини, чувстваме се спокойни и щастливи, умът е чист, отпадните продукти се изхвърлят нормално и органите функционират добре.

На какво ни учи Аюрведа:

– Самопознанието е път към просветлението! Чрез дихателни упражнения, йога, медитация и мантри, Аюрведа ще „осветли“ най-скритите кътчета на тялото и душата. Колкото по-добре се познавате, вътрешно и външно, толкова по-бързо ще започнете да живеете пълноценно!

– Ние сме това, което ядем! Правилното хранене по Аюрведа е профилактика и ефективно лекарство срещу много болести. Под правилно хранене се разбира не толкова списък със здравословни продукти, а тяхното правилно количество и време на приемане, както и особеностите на всеки организъм.

– Сънят е здраве! Аюрведа съветва да обърнем внимание на съня си. Той ни подмладява и разкрасява – прави кожата ни стегната и млада, а в комбинация с методите на Аюрведа за детоксикация на организма чрез масажи на тялото с билкови масла, парни сауни с билкови отвари и лечебни вани, ще съхраним енергията и младостта си.

Първоначален Аюрведа преглед – 60 лв.
Прегледът включва:

 • Аюрведична консултация – пулсова диагностика, оценка на цялостното, персонално здравословното състояние;
 • Допълнителна грижа към възстановяване от заболявания или други здравословни проблеми;
 • Детоксикация и подобряване на общото благосъстояние;
 • Препоръки за здравословен начин за живот;
 • Изготвяне на персонален ПАНЧАКАРМА пакет при нужда.

*Панчакарма пакетите са с различна продължителност – от 3 до 24 дни , а само сега са с отстъпки между 10 и 20%.

Политика на резервациите за ПАНЧАКАРМА ПРОГРАМА

Условия за плащане:

 • Депозит – трябва да се заплати депозит в размер на 25% от стойността на избраната от Вас програма, до 3 дни след потвърждението на резервацията. Депозитите се възстановяват в пълния им размер в срок от 15 дни преди заявената дата на Вашето пристигане, при отказване на резервацията по избрания пакет.
 • Пълната стойност на резервацията за избрания от Вас пакет и период на престой, е необходимо да бъде платена най-късно до 3 дни преди датата на настаняване.
 • Имате възможност да платите за програмите в лева или евро (по фиксинга на БНБ).

Неустойки при анулация:

 • В случай на анулация до 7 дни преди датата на настаняване, не се дължи неустойка.
 • В случай на анулация 7 или по-малко дни преди датата на старт на Панчакарма програма, неустойката
  е в размер на 1 нощувка по резервирания пакет.
 • При отпътуване преди края на програмата, неустойката е равна на сумата за 2 дни, а закъснението при пристигане по каквито и да е причини, се равнява на пълната стойност на пакета.
 • В случай на неявяване в хотела, неустойката е в размер на дни по резервирания пакет.

В случай че се нуждаете от допълнителна информация за Панчакарма програма или имате
въпроси, моля не се колебайте да се сържете с нас.

banner_ayurveda

 

 

 

 

Повече за Димитър Попов:

Димитър Попов е един от основоположниците на Аюрведа движението в България и управител и съосновател на Холистичен център Рудраакша. Инструктор и терапевт практикуващ широк спектър холистични методи за оздравяване и лечение на тялото и психиката, като например:  Терапевтичен Аюрведа масаж, Аюрведичен йога масаж, Ку Ние Ки – Тибетски лечебен масаж, Чи Ней Цанг масаж, Китайски лечебен масаж, Тай масаж 4-то ниво,  Масаж с Вулканични камъни, „Енергиен масаж”, „Усуй рейки”, ”Омни рейки”, „Каруна рейки”, „Фасиотерапия”, Даоистки методи за трансформиране на стреса в Жизненост, Рудракша терапия, „Су джок”, „Акупресура”, „Апитерапия”, „Лимфен дренаж, „Тай Чи”, „Ба Гуа” и други техники и практики за лечение и самоусъвършенстване. Преминава през специално обучение по  Аюрведа-масаж, хранене, готвене и терапевтични практики в Kerala Ayurvedic Health Care (TM), Индия

Повече за Холистичен Аюрведа и Марма център Рудраакша:

Специалистите в Рудраакша са с богат опит в източните масажи и терапии, в оздравителните, пречистващи и детоксикиращи програми, възстановяването и поддържането на добро здравословно състояние.

Панчакарма програмите на Холистичен Аюрведа и Марма център Рудраакша работят за балансирането, детоксикацията и регенерирането на Вашите тяло, ум и душа. Пречистват в дълбочина тъканите от токсини, отварят фините канали, внасят жизнено важна енергия. Повишават виталността, вътрешния мир и благосъстоянието. Засилват имунната система, намаляват зависимостта към лекарства и забавят стареенето. Програмите са съпроводени от допълнителни активности, които ще Ви обогатят и ще Ви дадат възможност да преоткриете своята същност: лекции на тема Аюрведа, консултации и преглед от аюрведичен лекар, курс по аюрведично готвене, йога, йога по двойки, тибетски практики, сакрална архитектура, медитация и дихателни практики, елегантност и стил в 7 стъпки с Албена Александрова и др.

На какви състояния влияе Панчакарма:

Безплодие

Безспокойство, стрес, депресия

Главоболие и мигрена

Хипертония

Запек

Безсъние/ Нарушен сън

Косопад

Имунологични нарушения

Неврологични и нервомускулни проблеми

Хранителни разстройства

Затлъстяване

Автоимунни заболявания

Кожни проблеми

Зависимости, като тютюнопушене, алкохол и наркотици

Поликистоза на яйчниците

Симптоми на менопауза

Инфекции на пикочните пътища

Задържане на течности

Метеоризъм

За записване и повече информация:

+359 2 846 75 00, +359 878 631 225,

e-mail: info@rudraaksha.net

Автор

admin

Вашият коментар